En vecka kvar av Gotland

Den här måndagen är den sista på Gotland, sedan åker vi tillbaka till Stockholm. Förvisso till Gamla Midsommarkransen, men till en lägenhet som liksom inte är vårt hem ännu.
Vi hann ju bara bo där tre ynka månader innan det var dags att kuska till Gotland. Nu ska vi hem till det där smått okända. Välbekanta möbler i nytt skal.  Jag får en klump i magen av att tänka på det. Jag är helt enkelt inte så bra att att tänka där när jag är här. Och viseversa. Kan inte tänka längre bort än en radie på en mil tror jag.

Innan vi far tillbaka till stan ska vi hänga på torpet så mycket vi bara kan, cykla på våra nyrenoverade loppis-fyndade cyklar (tog premiärtur i dag!), kanske spana in ödehuset som jag instagrammade om häromdagen tillsammans med en ny (påmysig) bekantskap, jag ska plåta några samarbeten och så ska jag och Lina Adamo göra några inrednings/DIY-jobb (imorgon). Så peppad på det senare!

I dag var jag inne i Visby för att handla rödkål, lavendel, florsocker och en brandsläckare. Och en hel del annat bös. Rimlig inköpslista.
Vi som bara skulle handla lite hamnade i brinnande Medeltidsvecka. Jag hade – i vanlig ordning – förträngt att jag en gång om året är i minoritet genom att INTE bära särk. Så vi satt ett slag och tittade på alla som gick (barfota) i hemmasydda skapelser genom Visbys gränder, imponerade av barnvagnar som var ombyggda till medeltisvarianter och funderade vilka som var mest HK (historisk korrekt).
Om jag tog några bilder?
Ja, det hade ju varit flott, men John hann bara ta den här bilden och sedan tog batteriet i kameran slut.  Tjongpang.
Men inför morgondagen är den laddad. Då blir det lite behind the scenes från plåtningen med Lina. Ses då!
Och om du har några önskemål över något jag ska plåta här på torpet (som du är nyfiken på), hojta i kommentarsfältet så ska jag försöka blogga om det.
Kram och god natt!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar