En uschlig fredag.

paris by emmas vintage

Ligger under fluffigt duntäcke. Det är varmt och iskallt på samma gång. Det blonda håret på ända – en tofs och lite varstans. Ser fördjärvligt ut. Huvudets dunkande ger det avlägsna trafikbruset ett ganska snyggt beat. E4:an featuring Emma Sundh. Och det gör ont. I ögonen, i kinderna, i halsen och i pannan.
Jag blir aldrig sjuk hörde jag mig själv säga för en vecka sedan. Visserligen är jag ofta frisk som en nötkärna, men det är ju alltid dödsdömt att säga så där högt. Det är en lika effektiv expressbiljett till sjuksängen, som att peta upp främmande snorkråkor i ögonen (ps. jag har inte testat).
För att väga upp denna uschliga fredag så drömmer jag mig bort till Paris en stund. Till nya äventyr (har jag sagt att jag har bokat in en resa i oktober?) och till nya upptåg och inspirerande projekt.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Nana

  Du får krya på dig och tänka på ett Paris där du får dansa gatorna fram och njuta av höst!

 2. Fina Frun.se

  Stackare då! En varm kram från en Fin Fru kommer här 🙂

 3. Fridolin

  Blä låter som samma skit jag fick för ca två veckor sedan. Ont som fasen i bihålorna och sedan ont i benen (!?) men det går ju över. Fast jag kan förvarna om att man snorar och hostar ett bra tag efteråt…Krya på dig!

  1. emmasundh

   Tack! Ja, huamejen vad här snoras. Fortfarande sängliggandes, men i alla fall framför datorn. En förbättring. Kram emma

 4. Fröken Andrahand

  Jag blir glad av dina bilder. Krya på dig och keep up the good work girl!

  1. emmasundh

   Åh, vilket pepp. Tack för dina fina ord. Kram emma

 5. Fröken H

  Krya på dig Emma! När du är frisk igen är du lite närmare Paris 🙂

  1. emmasundh

   Tack gulliga du! Kram emma

Lämna ett svar