En upphittad bild: Brudklänning i spets

brudklänning by emmas vintage

Rensade datorn och ramlade över en opublicerad bild från i vintras. Iklädd en underbar 1950-tals-brudklänning i spets.
Jag hittade den på en av alla loppisrundor jag varit på och föll pladask. Det kändes som klänningen var helt oanvänd. Kanske aldrig buren. Kanske aldrig gift. Kanske brutalt bortglömd.
Kanske alltid hängandes på någon dragig vind i ventan på pompa och ståt, champagne och konfetti.

Hade jag inte redan varit gift hade jag behållit den och gift mig tusen gånger om. Bara för att ge den liv igen. Men istället så valde jag att sälja den i Vintagefabriken, närmare bestämt till en lycklig blivande brud. Så nu ska den få gå på fest trots allt.
Hoppas den får ta igen alla år på detta bröllop!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Hanna

  Hej bästa Emma,
  Jag såg att ni ska på semester och verkar ha ett finfint upplägg. Vi har liknande planer, men stannar även ett par dagar i Marseille (som är lite av Frankrikes Berlin och i år dessutom kulturhuvudstad, inte dumt alls). Men jag undrar hur ni åker från Frankrike till Sicilien? Kommer ni åka båt? Tips mottages gärna. Tack tack!
  Ha en skön midsommar,
  Mvh Hanna

 2. Elsa

  Men hur perfekt??!! Bra fyndat!

 3. Daniella

  Underbar klänning! Otroligt fint fyndat 🙂 Sålde du den redan?

 4. Louise

  Är den såld?!!

  1. emmasundh

   Ja, den är tyvärr såld.

 5. nathalie

  Drömmen!
  Skulle vara perfekt till mitt augusti bröllop!

Lämna ett svar