En perfekt gravidklänning och gravidmage vecka 21

IMG_0201

Häromdagen fick jag paket från fantastiska och urgulliga Jumperfabriken i Göteborg. I paketet låg en perfekt, blå klänning med trekvartsärm och båtringning (bästa klänningskombon om du frågar mig) som gravidmagen får plats i. Lyckan!
jag är som ni vet inget stort fan av gravidkläder, så detta passade mig hur bra som helst – en klänning som jag även kan bära efter graviditeten.
Fenomenalt.
IMG_0220Och så här ser min gravidmage ut i vecka 21. Ser fram emot preggo-GIF:en jag ska göra sedan när Cirkus Sundh är ute. Från dagarna när jag traskade runt i klänning, pimplade champagne och inget visstetill när jag visste, men inget sa och när det började sprattla i magen som en popcornmaskin

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Vill bara säga att du är som himlans fin med din mage! <3

  1. Men alltså, åh, vad fint sagt.
   Stor kram till dig peppiga människa.
   emma

 2. Underbar klänning och ljuvlig mage 🙂

 3. Typ världens finaste gravida pangbrud ju! Åhhh! Och världsfin klänning!

  1. Åh, vad gullig du är. Finaste kommentaren i dag tror jag bestämt.
   Kram emma

 4. Fantastisk klänning! Jag var inne på jumperfabriken men kan inte hitta den. Vad heter klänningen?

  1. Tack! Ja, jag hittade den inte heller. Men jag har frågat Jumperfabriken, så jag återkommer med svar =)
   Stay tuned.
   Kram emma

  2. Nu har jag pratat med Jumperfabriken och den är tyvärr slutsåld i webbshoppen, men hör av dig till dem så kan de hjälpa dig att hitta en butik som har kvar den.
   info@jumperfabriken.se

   Lycka till!

 5. Hej Emma

  Kul att följa dig! Älskar också Jumperfabrikens klänningar 🙂 Köpt på mig en massa då jag också är gravid och inte alls heller gillar att köpa “vanliga” gravidkläder som man sedan aldrig kommer använda. Du ligger ca 2 veckor före mig 🙂 Ska ha en ego-dag i november och tänker då titta in hos er på Vintagefabriken och även Judits. Ha det gott!
  Kram Ulrika

  1. Åh, vad roligt! Stort grattis till dig. Ska du ha i mitten av mars någon gång då?
   Och du är varmt välkommen till Vintagefabriken! Hoppas vi ses.
   Kram emma

 6. Men åh vad fin klänning! Perfekt både till vardags och till fest ju!

Kommentera

Stäng meny