En inställd dag.

Mmm, två hela jobbdagar hann jag med 2019 innan vabben slog till.
04:52 vaknade jag av ett av barnen hulkade bredvid mig i sängen. Sedan kaskadspya över mig, dusch, ihoprasfsade av sängkläder, tvätt och härj. En bättre onsdag med andra ord.
Hela familjen har hållit oss inne i dag, i ren vinterkräk-skräck.
Men det verkar vara falskt alarm, för mer än den där morgonuppvisningen blev det aldrig. Men ongarna ska ju vara i karantän ändå.
Så, tips på underhållning för friska barn (2 och 3 år) emottages tacksamt! Pyssel, lek, film – vad som helst!
Dagens bästa var i alla fall att fröerna kom med posten. Så en av morgondagens punkter blir att så jätteverbena. Wihoo!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Ekot

  Om alla mår ok går det utmärkt att vara ute, bara man inte slinker in på ett café eller så. Egen termos och macka ute är bra. Kan vara en lättnad att komma ut, alla rör sig och måste inte vara såå nära varandra hela tiden…När man kommer in kan det rent av gå att sitta ner vid film.

 2. Anna Holmberg

  Min dotter Lisa och jag brukar bygga figurer av toalettrullar. Göra kläder av tygstumpar osv. Tror ni kan spela diamanten snart va? Åh så roligt. Bygg koja och gör allt i kojan, läs ät, ta in datorn och kolla film❤️

  1. emmasundh

   Så bra tips! (och meeega sent svar på din kommentar!).

 3. Sofia

  Hahaha samma som oss .. härligt med magsjuka
  Bästa tipset från vår dag idag… Fram med sax och senaste wellpappen ( postpaket),limstift liten tusch och klistermärken. Vi har både skapat möblerna, berg trädgård.. reuse och lite kreativ stund även för mig som vuxen.

 4. Erica Rosendahl

  Tips när du sår jätteverbena – ställ ut sådderna utomhus i några veckor. Mina frön grodde aldrig tills jag förstås att dom behöver luras att det är vinter – sen gror dom finfint!

  1. emmasundh

   Tack för tips!

Lämna ett svar