En alldeles underbar födelsedag i fem bilder.

rosor by emmas vintage

För exakt en vecka sedan fyllde jag 31 år. Den dagen tog jag lite ledigt från mitt dokumenterande för att bara njuta av croissantfrukost på sängen, inslagna finpaket och puss i pannan. Men några bilder lyckades jag så klart fånga.

katt by emmas vintage

Katten Sockan kröp in under duntäcket (hans nya grej), lade sig på rygg (!) och stack upp tassarna. Jag smälte.

kamera by emmas vintage

Tog lugnmorgon, knakade fram över trägolven och såsade runt bland pinaler, kameror och eiffeltorn.

parfym by emmas vintage

Fick en flott födelsedagspresent av John, en parfym!

rifle by emmas vintage

Och världens finaste kort av Lollo.
Jag bjöds på lunch på Vintagefabriken, åkte i väg för att göra en intervju och på kvällen åt jag och John dumplings från Beijing 8 (min favorit). Min lugnaste födelsedags i hela mitt liv tror jag. Men så firades jag ju med både överraskningsfest, resor och Garden party när jag fyllde 30.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Finaste kissekatten, härligt att ha någon så mysig nu i dessa kalla vintermånaderna.

 2. Låter som en underbar dag! Grattis i efterskott fina Emma!

 3. Stort grattis i efterskott!!
  Alltid lika fina bilder här. =)
  Sen Måste jag bara få fråga, har varit på jakt efter en parfym som (bara) luktar liljekonvalj i tusen år (Okej, liten överdrift, men i 5 år i all fall.) men inte lyckats hitta någon än. Är det där någon du kan rekommendera? Hur framträdande är liljekonvaljdoften?

  Ha en fortsatt underbar dag!

  1. Tusen tack! Jag kan varmt rekommendera den. Den luktar ju olika på alla, men själva grunddoften är ljuvlig. Kram emma

 4. Jättefin blogg och fina bilder. Var kan man köpa de fina eiffeltornen??

Kommentera

Stäng meny