Elsa Billgren x The Wild Rose

Elsa Billgren for The Wild Rose press-3

Fredagspepp och vår i luften. Det kräver en spännande nyhet som precis ramlade in i mejlboxen.
Gulliga tusen-järn-i-elden-bröllopsdrottningen Elsa Billgren och skickliga designern Linnéa Bergqvist, som står bakom The Wild Rose (som säljer underbara håraccessoarer på Vintagefabriken) har gjort en fantastisk kollektion med handgjorda bröllopsaccessoarer som du bara måste spana in!

I kollektionen finns bland annat en guldkrona av mässingsblad som är fullkomligt magisk. Hade jag inte redan varit gift (damn!) skulle jag lätt bära den tillsammans med min flådiga brudklänning i spets och en enkel vintagefrisyr.
Och visst bara älskar en samarbetskollektioner mellan drivna, skickliga kvinns? Mer sådant!

Elsa Billgren for The Wild Rose press-2 Elsa Billgren for The Wild Rose press-12 Elsa Billgren for The Wild Rose press-14 Elsa Billgren for The Wild Rose press-16

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Fina Frun.se

  Mycket tjusigt! Heja dem! Och jag tänker att en guldkvist nog kan vara fin till vilken sommarklänning som helst. Vill ha.

 2. maria

  Hej d blogg är underbar o v jag ser
  framemot att följa den jättefin kramis
  fr maria

 3. Linnéa Bergqvist

  Å tack för att du visade upp vår kollektion på bloggen!

  Stor kram till dig finis <3

  //Linnéa

 4. Camilla

  Tack för tipset! I oktober gifter jag mig och jag vill gärna ha en enkel klänning och en enkel frisyr och jag tror att kvisten i mässing ska få pryda mitt hår då, det är så fint. Sen hoppas jag såklart på många fester att använda det till också för som Fina frun skriver passar det till vilken typ av fest som helst.

Lämna ett svar