Dunkla morgonträd och nyvakna ögon.

emmas vintage

2014. Äntligen! Som jag har väntat.
Den första dagen på året (gårdagen räknas inte) började med nyvakna ögon och morgonpromenad på januaridunkla stigar. Jag har vänt på dygnet totalt, så när väckarklockan ringde i morse och katten Sockan började snooze-nosa mig i håret kändes det som att gå upp mitt i natten. Tittade på John med ett halvöppet öga och det tog nog en timme innan den andra ögat ville fungera.
Men i takt med att solen gick upp blev jag allt mer människa, kroppen ville sträcka på sig och hjärnan behövde luft.  Så jag började den dagen, det här året, med en morgonpromenad genom dunkelskogar och på lerstigar.

emmas vintage

Iklädd min lila vintagekappa från Beyond retro, en kofta från Emmy Design/Tidens melodi i Karlstad (fick den av mamma som en tidig födelsedagspresent) och en kjol som jag fått av min kompis Nina.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Älskar din blogg med fina bilder och underfundiga texter. Följer både dig och Elsa Billgren nästan dagligen på era underbara bloggar. Det ger mig en liten avkoppling från vardagen. Min make har drabbats av svår och obotlig cancer och jag tror att den här julen var vår sista tillsammans. Vårt silverbröllop i november får vi kanske inte uppleva, men men……hoppet är det sista som lämnar en.
    Jag önskar dig allt gott inför vårt nya år 2014 och ser fram emot att följa dig på bloggen, med alla fina bilder och roliga texter.

Kommentera

Stäng meny