Decide the color of my bike!

sprayfärg cykel by emmas vintage

För ett år sedan bestämde jag mig för att måla min vita damcykel. Så fort jag började dra fram cykel och sprayfärg kom hela innergårdens kids och agerade publik. Det slutade med att de fick bestämma hur min cykel skulle se ut. Resultatet? En rosarandig cykel med gröna stänkskärmar. Nu är det dags för min cykel att få en ny design tänkte jag. Och denna gång ska ni få bestämma. Så, vad röstar ni för? Ni får tycka till om både mönster och färg så klart.

Translation!
A year ago, I decided to paint my white lady’s bicycle. As soon as I started to prepare the bike and spray paint the kids in the courtyard and acted audience. In the end they decided how my bike would look like. The result? A pink striped bike with green fenders. Now it’s time for my bike to get a new design. And this time I want you to decide. So, what you vote for? You have a say in both the pattern and color of course. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 15 kommentarer

 1. Skatan

  Pastellturkos-vit-rutig såklart! Kanske inte nåt man grejar på en halvtimme men tänk vad tjusigt!

  1. Skatan

   som golvet skulle det stå också, men det frvann visst

 2. Madeleine

  Din förra var ju otroligt fin. Men då jag älskar prickar röstar jag på en prickig cykel, kanske i grönt och rosa? Med gula stänkskärmar för gult är min favoritfärg. 🙂

 3. Linnea

  Jag skulle älska kombinationen av grön och blå, kanske randig?

 4. Bettan

  Vad sägs om en gul cykel med rosa prickar och stänkskärmar? 🙂

 5. Tulan

  Helt mintgrön med vit sadel och vita handtag. Gärna med några kromdetaljer är mitt förslag.

 6. Petite Caja

  Jag vet inte riktigt designmässigt men en gul cykel är ju fint <3

 7. Hanna

  Min röst faller på turkos- eller gulprickig!

 8. Cat

  Samma färg som rutorna på golvet 🙂 Vad använder du för färg och var köper du den? Ska måla om min cykel, men jag har ju ingen koll alls.

 9. Madelen

  Åh, en rosa cykel med svarta katter på skulle vara himla fint! Mintgröna eller vita stänkskärmar skulle matcha fint till det tror jag. 🙂 Tack för en fin blogg!

 10. Elin

  Du ska ju såklart göra ett harlekinmönster!! 🙂 rosa och mint tror jag 😉

 11. Johanna

  Vad heter de här fyra färgerna? Jag vill ha några färger som verkligen är pastellfärger, och de här verkar ju vara superfina!

 12. malin

  harlekinmönster eller cykeln i en hel färg, där du sedan målar på vimplar, skulle vara så sött! 🙂 allt pastelligt är fint!

 13. Ellen

  Åh, har du lagt upp en bild på din cykel någon gång? För jag har letat efter mintgrön sprayfärg till min cykel jagvetintehurlänge, och kunde inte se någon sådan färg på Montana? Var köper man och vad kostar det?

 14. Caroline

  Hej! Jag funderar på att måla om min cykel. Är ser svårt att få det att se bra och proffsigt ut? Vad för typ av färg skall man använda har du några tips?
  Jättetacksam för svar! 🙂

Lämna ett svar