Christmas, vintage and a trumpet

älskade hem by vintagefabriken

Jag måste ju bara tipsa om en finfin sak, som innehåller både lite vintage och lite jul. På tisdag kommer det här numret av Älskade hem ut.
Omslaget som pryds av Cookies and beans har jag och Lojsan stylat, tillsammans med ett vinterdukningsjobb som du hittar i tidningen. Vi slängde in trumpeter, glaskupor, fårskinnsfällar, dragspel, koffertar, trälådor och gitarrer i en gammal lada – finare inredningsdetaljer får man leta efter.

jul by emmas vintage

En köpmansdisk, ett dragspel, ett par skor och nejlikor. Just nu skulle jag vilja inreda hela min lägenhet med gamla instrument. Helst ett sådant här dragspel och en nött trumpet (nära till hands om man vill svänga i hop en serenad och basunera ut genom vardagsrumsfönstret).

jul by emmas vintage

älskade hem by vintagefabriken

 

I samma nummer av Älskade hem hittar du två välbekanta ladys. Nämligen Volang-Linda och Vintageprylar-Louise som gjort en rad juljobb. Hur fint är det här till exempel?

älskade hem by vintagefabriken

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Nana

  Snyggt, detta med instrument får mig att tänka på när min bror under en sommar kl 22 varje kväll blåste i ett jaktohorn, varje kväll ca kl 2205 Så var det någon som svarade honom, vet inte vem. Men coolt kändes det.

 2. Linnéa Bergqvist

  Jättefint julreportage verkligen! Jag tycker också att det är så fint att inreda med instrument. Det blir så levande på något vis 🙂

  //Linnéa
  http://www.thewildrose.se -Bröllopsinspiration & blomsterarrangemang, tygbuketter & accessoarer, DIY mm

 3. Fröken H

  Åh, så fint! Får gå till närmast affär när det kommer ut och bläddra lite 🙂

 4. The Futurista

  Vad fint! Nu blir jag inspirerad att inreda i Skandinavisk vintagestil till jul! Gillar inte alls hur alla inrednings reportage pyntar till jul har i Nord Amerika, det blir latt for mycket av allt. Tack for inspirationen! 🙂

  Find me at:
  http://thefuturistas.blogspot.ca/

Lämna ett svar