Boksläpp, releasefest och vintagefestival

Nu kör vi! Gårdagen spenderades i horisontellt läge, med en stukad fot. Jag hoppade fram mellan rummen på min friska fot (förlåt grannarna under) och nu är den helt slut. Så i dag ska jag försöka gå. Måste komma i gång nu för denna vecka innehåller så mycket roligt:

– På torsdag släpps boken Vintagefrisyrer som jag gjort tillsammans med min frisör Sarah Wing/Retroella och den eminenta fotografen Martina Ankarfyr.

– På kvällen blir det fest minsann! En releasefest med speak easy-tema. Det är massor kvar att fixa: snittar, skumpa och överraskningar, så nu får foten skärpa sig tycker jag.

– På fredag piper jag, Volang-Linda och Vintageprylar upp till Uppsala vintagefestival. Där kommer vi ha en Vintagefabriken popup store under hela helgen. Vi tar med riktiga vintage-godbitar från butiken och kommer sälja vår bok Vintageparty tillsammans med nya Vintagefrisyrer till ett finfint paketpris. Vi ses väl där?

– På söndag gästar jag och Sarah Wing/Retroella Nyhetsmorgon på Tv4. Det blir fina fisken det!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Johanna

    Kul vecka men sjukt trist med foten! Du har inte fått några kryckor? Om du behöver har jag ett par du kan få låna, kan överlämnas dagtid vid Slussen i så fall. Om det krisar liksom.

Lämna ett svar