Bo på vacker gård på landsbygden i Värmland?

Eftersom Karlstad kommun är den bästa kommunen att bo i (läs senaste inläggen), så kommer här ett pangtips!

Längtar du ut på landet? Drömmer du om att bo i ett gammalt hus med utsikt över ängar och sjöar? Eller vill du bara testa ett annat sorts liv? Med skogen runt knuten, en sjö på cykelavstånd och en stor dos frisk luft?
Klart du vill!

Nu står min kusins gård – 20 minuter från Karlstad och med mataffär, skola, förskola och gårdscafé några kilometer bort – redo att ta emot nya hyresgäster.

Så här skriver min kusin om gården:
“Vi söker hyresgäster som uppskattar byggnadsvård, vill vara med att förvalta huset och fylla det med liv.
Fönstren är nyrenoverade, huset har effektiv uppvärmning och är fullt inrett.

Som hyresgäst får man 450m2 boyta, med 4 moderna badrum, 7 kakelugnar/eldstäder, tillgång till lador/uthus och en 1,5 hektar äldre trädgård (som sköts av robotgräsklippare), park och damm.

Denna gamla släktgård har hyrts ut i omgångar de senaste åren – dels till familjer som långtidshyrt, men också för kortare tid. Det senaste året har gården stått tom då vi färdigställt den slutliga restaureringen av fönster, kök, garderober och byggt färdigt biblioteket. Men nu är huset redo för hyresgäster igen!

Skicka mig gärna ett mejl på malinlanzer@gmail.com om du vill veta mer om upplägg, hyra mm.”

Nä, men kom bara kom! Jag som bor i närheten hoppas så klart på en barnfamilj med barn som är sisådär en 6-7 år.
Vackrare plats på jorden finns inte (om du frågar mig).
På somrarna brukar vi spela brännboll på gårdsplanen och njuta av den magifika utsikten över ängar och sjön. Och här har det firats jul och nyår i stora sällskap.
Här finns plats för en stor familj och barn med spring i benen (här finns både trädgård, skog och lugna grusvägar att leka på).

Här kommer några bilder som jag tog häromdagen.  Om huset är vackert på hösten så ska ni bara se det de andra årstiderna.

 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar