Några loppisfynd på kvällskvisten

Pöh. Helt slut i huvud och kroppen efter några härjiga dagar med inredningsjobb, barnplåtning (puh), majkens mässlingsvaccinering, BVC-besök, storstädning av lägenheten och rensning av vinden. Men nu så, nu börjar det ordna upp sig.
Mitt i all storstädning så sprang jag på några av sommarens vintage- och loppisfynd som jag har glömt att visa opp.
Låt min presentera …

IMG_5086

1. Bästa (och snyggaste) deckarläsningen från Fint & fult på Gotland.
IMG_5077

2. Megafina barnböcker inhandlade på Gengåvan i Karlstad och Prylboden i Burs på Gotland. IMG_5132

3. Rutig sparkdräkt som jag hittade på loppis i norra Värmland. IMG_5109

 

4. Bok med samlade bilder av Elsa Beskow. Här ska ramas in! Inköpt på gårdsloppis på Gotland. IMG_45405. Retro barnstol. Inköpt för en spottstyver på Solareturen i Karlstad. Bästa köpet om du frågar mig. Redan en klar favorit hos Majken!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Åh går det att få mässlingvaccin innan 18 mån (som är åldern i allmänna vaccinationsprogrammet)? Skulle gärna vaccinera min bebis tidigare. Man bara frågar på bvc? Eller går privat?

  1. Halloj! Ja, man kan få det om man går privat. Då går man liksom ur vaccinationsprogrammet. Men kolla med din BVC-sköterska!
   Varma hälsningar
   emma

   1. Tack för svaret!

 2. Åh tomtebobarnen! Så mycket barndom för mig. Fantastiskt fin barnstol också!

 3. Alltså, Mats går på dagis!! Hade förträngt denna pärla men åh vad jag gillade den som liten, då hade jag den i min samling 🙂 önskar att jag var lika duktig på att hitta så fins vintage babykläder till mitt magknyte <3

 4. Så kul med gamla barnböcker. Och jag håller med föregående kommentarer, stolen är SÅÅÅ fin. Men kolla kroken därbak noga när Majken börjar försöka ställa sig upp och så, jag har hört talas om två fäll-ihop-olyckor med just den där stolstypen. Fast det har ni säker redan tänkt på.

 5. Hej. Säljer du den rosa sparkdräkten? Mvh Camilla

Kommentera

Stäng meny