Adjöss lilla lägenhet (och ändrade planer)

Halloj på er!
Andelen inlägg här på bloggen med innehållet “ändrade planer” har ökat lavinartat den två senaste veckorna. Egentligen skulle jag ha gått på flott middag ikväll, men det blev aningen annorlunda. Panik-fiskpinnar med mos och sedan kuta i väg.
För så här är det. Ikväll skrev vi kontrakt med nya ägaren av vår lägenhet – såld innan visning.
Det har varit full kalabalik här i dagarna tre. För jämte barnhärj, jobb som ska göras, pressvisningar och brinnande Formex så har vi haft förvisningar av vår lägenhet.

Mitt i all kalabalik fick vi ett bud av någon som ÄLSKADE vår lägenhet och hade letat länge i området. Så det kändes rätt i magen på något vis.
Det hade varit spännande med visning (jag hade storslagna planer med marschaller på innergården, blommor i trappuppgången och gud vet vad)  och en rafflande budgivning. Men så blev det så här istället. Och det blev bra. Vemodigt, men bra.
Nu är jag heeeeelt slut och ska ägna mina sista jäspande, vakna timmar åt att förbereda morgondagens inredningsplåtning.
Men I morgon, DÅ blir det Formex-inlägg så det står härliga till (för er som väntade på det).
Kram på er!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Woohoo, snyggt jobbat!

  2. men åh, fint att få den såld så snabbt! tänker att visningen såklart hade varit mysig med all dekoration, men också så himla skönt att få den såld innan. heja!

    1. Verkligen!

  3. GRATTIS!!!! Måste ju vara någon form av rekord denna tid när det verkar som att knappt någon bostad går att sälja…Stor cred till din mysiga inredning och styling!!

    1. Tack snälla du <3

Kommentera

Stäng meny