5. En bild på dig som togs i somras.

emmas vintage gotland

emmas vintage gotland

5 december. Den femte luckan i Emily Dahl-kalendern innehåller en bild på mig från i somras.
Min sommar var minst sagt speciell. Jag jobbade nämligen i stort sett dygnet runt hela sommaren. På dagarna arbetade jag på Damernas Värld, medan jag jobbade med boken Vintageparty på kvällar, helger och i bland på morgonen – innan jobbet.
Jag hann knappt njuta av sommaren innan den var över. Och vi ska inte ens tala om mitt sociala liv – katastrof. Som tur är har jag förstående vänner som väntade (och fortfarande väntar) bakom jobbhärjskröken.
Men under en vecka i somras fick jag smaka på sommarens ljuva saft. På Gotland. Jag jobbade visserligen på förmiddagarna, men det gjorde liksom inte så mycket. För jag var där. Tillsammans med ett gäng med vänner. Jag satt i min randiga pyjamas ute i bersån, drack kaffe, skrev, planerade och ibland kom en god vän ut och gjorde mig sällskap. Smuttade på sitt kaffe, frågade nyfiket om vad jag skrev just nu och hjälpte mig att hitta bra internetuppkoppling.

För andra året i rad bjöd min kära vän Mick in till sitt lantställe på östra Gotland. En kollektivvecka med grillkvällar, bokläsning i gräset, aldrig sinande samtal i bersån, Risk-spel, cykelutflykter, nakenbad och strandhäng.  Det är sommarens bästa vecka. Den totala avslappningen. En dag lånade jag, John, Lisa och Per en bubbla av våra Visby-vänner Jens och Mallan. Vi puttrade längs landsvägarna, lät vinden blåsa i håret, besökte loppisar och tog långa fikapauser. De här två (ja, jag fuskade och gav er två bilder) är från den dagen, när vi stannade vid ett par raukar på Fårö. Det var vidunderligt vackert och själen landade sakta i kroppen. Det var alla tiders det.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Madeleine

    Vad skönt ändå att få lite semester! Hoppas dock nästa sommar blir bättre i semesterväg.

Lämna ett svar