23. En bild som bäst beskriver ditt humör i dag.

23 december. Den tjugotredje luckan i Emily Dahl-kalendern, som anordnas av den eminenta Emily Dahl, innehåller en bild som bäst beskriver ditt humör i dag.

kopp emmas vintage

Lite så här känner jag mig. Som en kaffekopp i sängen.
Jag är helt matt i kroppen. Slut. Det blir jag alltid när jag kommer till Värmland, ut på landet. Tystnaden. Axlarna sjunker ner, jag andas djupare och jag hinner reflektera över var jag är just i stunden. Inte vad jag ska göra härnäst. Vaknar upp i frasiga lakan i mitt blommiga gamla barndomsrum, andas frisk luft som har sipprat in genom det otäta torpet och vänder mig om och somnar om.
I all min slöhet dricker jag enorma mängder kaffe i hopp om att få en dos energi. Koffeinet räcker bara till soffan. Där lägger jag mig under en filt och somnar lite så där på eftermiddagen bara …

This is how I feel today. Like a cup of coffee in bed.
I’m in the countryside in the middle of Sweden (where I was born) to celebrate christmas. I always get so terribly tired when I come home. The fresh air, the silence and the stillness do me well. I breathe better and I take time to reflect – not on what to do next, but on where I am right now.  But it also makes me … so … tired.
I drink a lot of coffee, but the caffeine only gives me the energy to make it to the sofa. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Synne

    Jeg er også hjemme hos foreldrene mine, og jeg kjenner til følelsen du beskriver – man må bare lene seg tilbake og nyte stillheten, stemningen og …livet! GOD JUL, Emma!

    1. admin

      God jul lite så här i efterskott!

Lämna ett svar