20% rabatt på en viktig julklapp

– reklam för egen verksamhet –

Hohoho!
På måndag går flytten mot Värmland.
Det blir en liten flytt, för vi fyller bara elbilen och drar, och sedan kommer jag och John tillbaka i januari för att tömma lägenheten.  Det kommer att säljas av en hel del saker och möbler om en säger.

För att underlätta flytten och packandet så säljer jag redan nu – lagom till jul –  av  några exemplar av “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft” och “Klimatasken – stora förändringar i litet format” inslagna i finaste tapet (även det lagret behöver tömmas så att säga).

Med koden GODJUL får du just nu 20% rabatt i min webbshop.
Koden gäller till och med imorgon söndag, och planen är att jag postar alla paketen senast måndag så de hinner fram lagom till jul.

Det bästa en kan ge bort är trots allt hoppet (och engagemanget) om en ljusare framtid, eller vad säger ni? Kanske en klapp till en vän, en förälder – eller varför inte en julpresent till läraren i skolan eller pedagogerna på förskolan, eller ja, anställda på arbetsplatsen?

Det tycker i alla fall jag <3

Ps. Om du vill köpa ett större antal böcker så hör av dig till mig så ger jag dig ett bra pris.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar