Woop, woop! Förbeställ boken Vintagefrisyrer!

Hurra! Om 51 dagar släpps boken Vintagefrisyrer som jag har skrivit tillsammans med Sarah Wing/Retroella och som det fantastiska fotografen Martina Ankarfyr har bildsatt. Jag har redan – som du kanske sett – börjat bokpeppen, genom att byta ut min gamla tråk-header mot en bild ur boken där jag ligger på en båt bland näckrosor. Vad tycks?
Bara för att det är min födelsedag så firar vi med ytterligare ett pepp.
Från och med i dag kan du nämligen förbeställa Vintagefrisyrer genom att klicka här.

Woop, woop!

Boken ger dig en djupdykning i frisyrhistoria och avslöjar hur du skapar vackra vintagefrisyrer med enkla medel (aka hur du får till en frisyr som ser sjukt avancerad ut, men som tar fem minuter att göra). Säg hej till världshistoriens billigaste, smartaste och snyggaste accessoarer – din frisyr!

Ett 1910-tal sett ur en page, en krigstid som pryds av en rödmålad mun och ett 1960-tal som gör revolt genom en hästsvans. Historien kan läsas ur ett salongbesök.
Ytligt? Långt i från. En frisyr kan vara den bensindoppade tändtråden för en kvinnas frihet eller uttryck för såväl politik, ekonomi som kvinnofrågor. Frisyrer är huvudsaken – och har så varit från 1910-tal till 1960-tal.

Psst. Om ni känner igen bönan från omslaget, så är det ju ljuvliga Karoline Petterson. I boken kommer du även skymta en rad starka och grymma ladies, i helt magiska frisyrer som Sarah Wing har skapat.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Anita BJ

  Jag tror det där måste vara den snyggaste headern jag nånsin sett! Jag skojar inte!

 2. Ulrika

  Det är verkligen en helt fantastisk känsla att se en av sina bästa vänner på ett så fint bokomslag! Stolt som en tupp blir jag!

 3. Denise Leanderson

  Beställd! Superpeppad:D:D

 4. Sandra

  Förbokad och beställd, kan knappt bärga mig!

 5. Vicky

  omg, vackra karoline – och duktiga ni!!! älskar headern också. bor ju i usa nu, men ska haffa tag i den så fort jag kan sen. puss och grattis!

 6. Johannas Retro

  Åh så fint med lite förändigt & du är så jädra vacker fröken!<3
  Ska ta och beställa boken vid löning, lite snort med pengar denna månaden!

 7. Skatan

  beställd! 😀 Peppelipeppepp

 8. Malin

  Helt underbar bok! Håller på att läsa den från pärm till pärm och ska testa att göra de flesta av frisyrerna i helgen! Ska recensera boken i Nostalgia Magazine och Bilsport Classic!

Lämna ett svar