Watkins-fest hos Carin

watkins emmas vintage

På flygplatsen i Bologna plockade min kära DV-kollega Carin Karlsson upp den här delikata Liselotte Watkins-flaskan. Eftersom hon ville förtära den med finess bjöd hon in till en Watkins-drink-fest i lördags. En hel hög underbara människor var där. Eftersom jag är ett stort fan av Carin släppte jag vad jag hade för händerna och kvistade hem till denna dam på Kungsholmen.

carin karlsson

Här är Carin i full färd med att presentera Ken, en spejsig karaktär i silverrock (!) som hon återfunnit. Carin hade hittat sin barndoms  barbiesamling och hade en liten föreläsning om modet. Jag höll på att kikna av skratt.

anna nilsson

En annan DV-favorit som jag lyckades halvt om halvt fånga på bild. Världens bästa Anna, som är Guldknappen-general på Damernas Värld och min idol, var också där. tidning emmas vintage

Till ljudet av skålande drinkar avhandlade vi ämnen som katter, kärlek och Ken. Carin och ytterligare en DV-favorit,  Therese Lundell (vars illustrationer och form du kan hitta i tidningen) visade upp en oförglömligt dans, vi lyssnade på de peppigaste låtarna och gjorde drinkblandningar som aldrig sett världen förut.
Jag, som hade varit på 40-årskalas dagen innan, hade tänkt att jag skulle gå hem tidigt, men det var stört omöjligt.

filmisar emmas vintage

Vi insåg dessutom att det var dags att ställa om klockan, så vi vann en timme bara så där. Efter många försök att slita mig, lyckades jag till slut. Sa adjö till Carin, alla trevliga gäster, Carins filmisar och Ken med silverrocken och masade mig hemåt över öarna.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny