Vintagepåsk hos Nyhetsmorgon

Vacker%20vintagedukning%20i%20p%C3%A5sk

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Linnéa

  Har följt din blogg varje dag nu i två år. Och insåg precis innan jag satte på inslaget att jag inte visste hur din röst lät. Kände mig alldeles nervös och funderade nästan på att låta bli att titta (typ som att man inte vill se filmatiseringen av ens favoritbok)… men du lät så fin och härlig, fast med lite mindre Värmländska än jag föreställt mig. 😉

  Så otroligt kul att det går så bra för er! Det är ni värda! Grattis!
  Kram från din trogna läsarinna
  Linnéa

 2. Lino

  Hahaha! Linda borde ha Louises röst enligt mitt huvud. Och du lät inte alls som jag trodde. Du lät på nåt sätt lite yngre? Sen efter jag fick reda på att du var från Värmland så föreställde jag mig att du pratar högt och på bred värmländska så man kan säga att du har haft två röster i mitt huvud fram tills det här klippet. Väldigt kul i alla fall och jättefin dukning!

 3. Nina

  Ååååå vad fint, grattis till boken, den skall jag inhandla nästa gång jag besöker grannlandet;) Kram och glad påsk!

 4. Christina

  Vad fin påskdukning och vilken härlig inspiration ni bjuder på. Lycka till med boken och vintagefabriken!
  Jag brukar titta in på din blogg då och då o inspireras eftersom jag gillar din stil och Frankrike.

  Ha det fint!

 5. Moa

  Haha, jag reagerade också på dialekten. Hade målat upp en bild av typ Säffle-värmländska… eller åtminstone en himla bred en. 😉

Lämna ett svar