Vintageparty i Älskade hem!

älskade hem by emmas vintage

Nämen titt så fint!
I nya numret av tidningen Älskade hem finns ett stort reportage om vår bok Vintageparty. Där får ni en liten sneakpeak från kapitlet som vi har döpt till picknick-party. Det är ett av mina absoluta favoritkapitel. Ni kommer att förstå varför när ni ser boken.
I detta kapitel kan ni även se den underbara AbsolutLisen som är en av modellerna som sitter och picknickar i sommarvärmen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Men fina du! Vad spännande! Nu måste jag springa och köpa tidningen!

  2. Jag har nyligen upptäckt sin blogg och är sååå glad för det, massor av inspiration! Och superroligt med Vintagefabriken. Trots att jag älskar second hand så ska jag precis som du köpa en ny soffa, och jag såg din i reportaget i Älskade Hem, vad kommer den ifrån? Kram Maria

    1. Men åh så roligt att du har hittat hit! Min soffa i Älskade hem-reportaget kommer från IKEA. Äkta IKEA minsann. Kramar emma

  3. Hej Emma! Vilken fin blogg! Tipsar om er bok om det är ok i samband med klänningar vi säljer som går i samma stil! Tack för all inspiration ni ger.

    1. Som den lantis jag är, så har jag en förkärlek för just det kapitlet också. ♥

Kommentera

Stäng meny