Vinn en cykel från stålhästen

Hej kära läsare! Eftersom det är tisdag, solen skiner (det är perfekt cykelväder) så påminner om denna goding-tävling igen. Kram på er!

Som många av er vet så cyklar jag precis överallt på min skraltiga cykel. Det är det bästa jag vet! Att fara fram i rasande fart, åka lite slalom och känna vinden i håret. Packa korgen med kaffetermos, nybakta bullar och ge mig ut på picknick på Djurgården. Eller bara svisha in till stan på möte. Cykla hem i försommargryningen, efter en sådan där kväll som man aldrig kommer att glömma.
Jag älskar att cykla, känna benens muskler och – för att inte tala om – cykla i gäng!  Jag önskar att fler ansluter sig till mitt miljövänliga cykelgäng. Därför tävlar jag nu ut en cykel (värde 2 695 kr) från svenska Stålhästen. Ni kanske känner igen namnet? För ett år sedan köpte jag (och några presentkompanjoner) en fin, Volvo-blå cykel till John i födelsedagspresent. Ibland får jag tjuvcykla lite på John cykel, och man blir ju såld för mindre. Så jag frågade snällt Stålhästen om de skulle vara intresserade av att tävla ut en cykel till någon av mina underbara läsare, och de sa ja! Hurra!

Så nu har du chansen att rulla fram på en sådan här stilig hingst (i valfri färg). Herr- eller dammodell – du väljer!
Det enda du behöver göra är:
Melja mig ditt namn, adress, telefonnummer och mejladress på emma@emmasundh.com. Med i mejlet vill jag tips (och helst en bild) på ditt bästa smultronställe att cykla till i sommar (jag tänkte nämligen sammanställa en liten guide till Sveriges bästa, hemliga smultronställen). Kanske är det en vacker picknickplats, en undangömd badplats, en spännande loppis, ett vidunderligt fint café, ett perfekt läs-träd eller varför inte en finfin sommaräng?
Märk mejlet (i ämnesraden) med “stålhestebest”!

Lägg sedan upp  någon av cykelbilderna ovan på Instagram, tillsammans med hashtaggen #vinnstålhästencykel och länka till @emmasundh och emmasundh.com.

Vinnaren utses av moi och tävlingen avgörs den 10 april. Namnet på vinnaren, tillsammans med det vinnande bidraget, publiceras här, på emmasundh.com.
Seså, mejla mig, tipsa alla cykel-älskare du känner (eller någon som helt klart behöver en ny cykel) och håll sedan tummarna.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Ps. Denna tävling är sponsrad av Stålhästen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Linda

  Vad bra att du påminnde! Hade gömt!

 2. Denise

  Hejhej, i ditt blogginlägg 25/12 2013 https://www.emmasundh.com/tag/halsband/ så hade du ett halsband från glitter på dig. Det säljs ju inte längre i butiken och jag undrar om jag skulle kunna få köpa det av dig? Maila mig gärna på adressen jag angav ovan i vilket fall som helst!

  Med vänlig hälsning
  Denise

 3. Madeleine

  Tack för påminnelse. Skickade ett mejl till dig. 🙂

Lämna ett svar