Vill du sitta på Vintagefabriken?

kontor by emmas vintage

För ungefär en och en halv vecka sedan flyttade jag, Volang-Linda och Vintageprylar-Louise in i världens finaste och underbaraste kontor i Midsommarkransen. Vi har döpt det till Vintagefabriken. Tanken med Vintagefabriken är att det kommer bubbla ut massor av saker härifrån, som en riktig fabrik. Det ska vara en plats för sprakande idéer, spännande projekt och aldrig sinande pepp.

På kontoret kommer vi sitta och skapa fler böcker, styla jobb för olika tidningar, skriva reportage och dessutom kommer vi inom kort att koppla på en hemlig del till Vintagefabriken. Ingenting är nämligen omöjligt på Vintagefabriken.

Nu är det så här trevligt att vi har en fjärde plats på kontoret som vi vill hyra ut till en härlig, kreativ frilansperson som vi gillar – till ett förmånligt pris. Vill du bli den fjärde Vintagefabriken-medlem och sitta bredvid oss och jobba? Hör av dig till emma@emmasundh.com för ytterligare info eller helt enkelt en ansökan!
Tillsammans kan vi skapa magi!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Sophie

  Fina Emma! Får man komma och besöka er någon dag och se hur ni har det? Kram Sophie

 2. Marte

  Det er fristende å flytte fra Norge med min teaterjobb kun for å sitte på kontor med dere!

 3. Rebecka Hallams

  Åh fina ni! Om modet fanns att säga upp allt som känns hemma skulle jag inte tveka en sekund! Men vänta bara, någon gång ska även den här småstadstjejen våga sig upp till huvudstaden!

 4. emmakisstina

  Om inte min kille o jag hade precis köpt en fin 3:a så jag skulle få en hemmakontor, skulle jag varit så glad att få en plats i Vintagefabriken. Men hoppas vi kan jobba ihop/samarbeta nångång i framtiden. Ser så fram emot allt fint ni kommer drömma upp där! xo Kristina

 5. Ina den Fina

  Men oh, varför händer allt roligt i storstäderna! kram från lilla Ystad….

 6. Hanna

  Det skulle verkligen vara drömmen! Lite långt pendlingsavstånd bara, örebro- sthlm. Så får sitta kvar här hemma i mitt lilla arbetshörn hemma i vår lägenhet, det är inte så tokigt det heller, har en fin kattkompis som gör mig sällskap under dagarna! Du har verkligen en super fin och inspirerande blogg plus att du är sjukt snygg!

 7. Fru Vintage

  Nämen åhhh va roligt och spännande för er! Hoppas verkligen att ni hittar den där 4:e personen! Vi andra följer alla era framtida projekt med stor glädje och inspiration;) Kram från Fru Vintage

 8. Fina Frun

  Åh, om ni ändå befann er i Göteborg…

Lämna ett svar