Veckans piff & ett nytt Myrorna-fynd!

Innan jag kryper ner i sängen igen och vilar ögonen på TV-serien “Grand hotel” så måste jag bara visa vad som står på mitt läkarskåp i vardagsrummet/köket.

Förutom två loppis-fyndade vaser och en blomspruta från Paris så står däruppe …

Mitt senaste fynd! En rökgrå kupa av glas som jag hittade på Myrorna för en spottstyver. Tycker den är så himla vacker och elegant. Jag är lite osäker på var den kommer från. På fatet undertill står det Kosta Boda, men jag hittar inte själva kupan någonstans. Någon som vet var den kan tänkas komma ifrån?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Skulle kunna tillhöra den rökgrå Rhapsody serien från Orrefors av Sven Palmqvist som jag har, den karaffen har en likadan knopp.

    1. Åh! Tack!

Kommentera

Stäng meny