Värmebölja och regn i luften

emmas vintage

Är precis hemkommen från Gotland. Lagom brun om benen, med juste semesterutväxt i håret, en ouppackad väska med loppisfynd och träningsvärk i benen. I går cyklade jag nämligen från Katthammarsvik till Visby. Fem mil på min gamla damcykel. Rump-aj och möra muskler – I can tell ya that!
Just nu jobbar jag hemifrån iklädd mitt tunnaste plagg. Regnet dallrar i luften och värmen är total. Vill bara att det ska börja åska, dundra och att regnet ska fullkomligt drypa ner. Rensa upp och ladda ur.
I väntan på regnet ska jag sortera alla bilder från Gotland. Eftersom jag haft lite taskig uppkoppling i stugan jag har varit i, så kommer blogginlägg en masse nu. Håll i hatten och skepp å hoj.

Sailorsuit från River Island.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. frida

    den där dressen är underbart fin!

Lämna ett svar