Vad vill du läsa om på emmasundh.com?

by emmas vintage

Vad vill du läsa/se mer av på emmasundh.com? Mer inredning? Fler tips? Mode? Dagens vinfit (vintageoutfit)?  Pyssel? Filmer? Tillbakablickar? Frågor och svar? Fler bilder på mina loppisfynd? Längre texter? Färre bilder? Fler bilder?
Tyck till vettja!

vintage dress by emmas vintage

coffee by emmas vintage

jazz by emmas vintage

shoes by emmas vintage

breakfast by emmas vintage

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 30 kommentarer

 1. Jag har precis köpt en lägenhet och flyttar från ett ställe som jag har hyrt möblerat, så nu är jag på jakt efter möbler! Skulle bli jätteglad om du kunde tipsa om bra second hand-affärer inriktade på möbler i Stockholm. 🙂

 2. Älskar dina vinfit-bilder och när du delar bilder på dina fantastiska klänningar, det är så inspirerande! Dina loppisfynd är också roligt när du delar. Men jag gillar även när du gör inlägg och berättar om din vardag och dina helger. 🙂 Jag vet inte om du är en “smyckes-tjej”, men det vore spännande att se bilder på dina vintage- eller vintageinspirerade smycken och accessoarer om du har sådana! Vore också kul att få lite tips om skor som passar till olika vintage-stilar och som funkar för olika säsonger, det tycker jag personligen är svårt att få till, särskilt skor för vintern! 🙂 Tack för en redan superbra blogg!!!

 3. Jag vill läsa om dig och dina upptåg, alla fina loppisfynd, promenader, goda frukostar med dina bolltofflor på, hur du inreder din fantastiska lägenhet, om hur du tar hand om dina älskade klänningar, vad som är ett bra pris för dem, filmer du ser och som känns i magen, böcker du läser som du bara älskar. Lite allt sådär och främst en massa Emma, för du är bland det bästa jag vet här i världen.

 4. Inredning, loppisfynd, pysseltips!!

 5. Lite tutorials på hur man får till håret så fint som du alltid har det – en version för dummies som mig, men stora drömmar men bristande skills.

 6. Pyssel! Och vilken skrivare samt papper du använder till dina olika pyssel! Sånt är ju tråkigt men viktigt för fint slutresultatet! Så våga vara mer teknisk! Tack för fin blogg!

 7. Håller med ovanstående. Tutorials! Tips på vintage-relaterade upptåg, hår, smink och klädaffärer. Tack för en trevlig blogg!

 8. Får man vara så fräck och önska mer av allt? Mycket får aldrig nog, hehe. De inläggen jag uppskattar mest från dig är tips & pyssel. Du har ett öga för foto också så fina bilder känns ju självklart, men det finns ju redan. Skulle älska att läsa mer om inredning!

 9. Det är roligt att läsa om allt! Men pyssel och tips är ju aldrig fel 😉

 10. Du har redan en jättebra blandning i bloggen! Men om du har tips på affärer med tema 50-tal på kläder och inredning (nytt som gammalt) skulle jag tacksamt ta emot det 🙂

  kram/ Fina Frun.se

 11. Liite mindre tillbakablick liite mer pyssel/vinfits/härliga äventyr!
  Tack för en jättefin blogg!

 12. Mer pysseltips!! Gärna med inriktning på bröllop, eftersom jag ska bli brud i sommar. Och så vill jag läsa mer om fina Sockan. River han inte ner dina fina saker, undrar jag som nyss fått hem världens nyfiknaste kisse.

 13. Inredning och din vardag! =)

 14. Först: tack för en fantastisk blogg! Jag vill läsa mer om dig och vart du finner inspiration, smink tips och pyssel tips, hur man gör om möbler, klänningar, skor, kanske foto tutorials. 😀

 15. Loppisfynd, inredning, pyssel och katten Sockan!

 16. Klänningar, kattäventyr och inredning: ) Tack för en förtjusande blogg!!

 17. Mindre tillbakablickar, det blir lite for mycket pa en gang, sa jjag brukar oftast bara scrolla forbi dem. mer text, kanske lite av dina tankar om ditten och datten vore kul. Alskar Dina bilder dock, sa lite vardagsbilder at gangen ar kul . Tack for en jattefin blogg!

 18. Det skulle vara himla fint att läsa om ert bröllop! 🙂 puss och tack för bästa bloggen

 19. Gärna mer om dig och John! Och brölloppet 🙂

 20. Tycker redan du har en bra blandning av ämnen, och du tar så fina bilder 🙂 . Om man får önska något så är det mer bilder, inredning och tips på vart man vintagehandlar inredning. Skulle även uppskatta tips på hur man övar upp sitt “shoppingöga” i vintagedjungeln vad gäller kläder. Frisyrtips vore också kul. Men vill iaf tacka för en blogg som redan är så bra, trevlig och inspirerande. Tack för att vi får titta in.

 21. du fotar så fint, så mycket bilder, vintageklänningar och loppisfynd tack! 😀

 22. Jag tycker om att läsa om inredning och loppisfynd. Du har också väldigt vackra och inspirerande bilder.

 23. Jag skulle vilja se mer inredning och pyssel.

 24. Jag törstar alltid efter mer tips …av allt, smink, frisyrer, inredning och inköpsställen helst då nätköp då jag sällan är i Sthlm och när jag är där hittar jag ingenstans:-)

 25. Gillar verkligen din blandning du har, men om man får önska något så vore det mer inredning! Eftersom vår lägenhet fortfarande är ett stort ofärdigt projekt går jag och tänker på inredning jämt och ständigt, och du ger så så himla bra inspiration 🙂

 26. Hej Emma, skriver igen fran USA och ursaktar att jag inte har svenska bokstaver. Jag gillar din blogg jattemycket, faktiskt ar det den enda blogg jag laser, trots att jag inte ar en direkt vintage fantast. Fast jag vill lara mig. En sak som jag gillar med dig och din blogg ar att du verkar ha respekt for dig sjalv och andra och for gamla ting. Det syns och kanns.
  Sa om man far onska skulle jag onska mer hur gor man? Jag har 1000 foton pa min dator och kanske 3 ar fina, men hur kommer man fran det till att ha hittat en ram och rama in? Det dar kanske blev komplicerat, men du gor en sa massa fina saker (mycket pyssel som jag gillar) men du kanske kan visa mellanstegen i sjalva proceduren? Ett exemple ar den fina veckotidningen som du ramade in.
  Halsningar fran Maffa

 27. Fortsätt som nu, gärna lite mindre tillbakablickar bara:)

 28. Jag tycker att blandningen du har nu är bra och jag gillar att läsa alla typer av inlägg men jag skulle tycka att det vore roligt om du hade ännu fler pysselinlägg.

 29. Asså jag älskar ju allt med din blogg men om jag ska vara extremt petig så är det en hel del upprepningar. I ett inlägg står det om nå skoj och så i nästa om samma grej igen. (Tillbakablickar har jag personligen lite svårt för av samma anledning) Inredning och käärlek ser jag gärna mer av. Och Stockholm eftersom jag bor utanför och bara besöker ibland. Jag tyckte jättemycket om julkalendern för de långa fina texterna du skrev då! Så gärna mer text av det djupare laget för mig. Du är en klok person och har så mycket att dela. Tack för en fin blogg!

 30. Skriv gärna om hur du ser på och “praktiserar” feminism. Du var inne och nosade på det i ett tidigare inlägg och det tyckte jag var intressant. Du har en trevlig blogg, jag gillar dig.

Kommentera

Stäng meny