Uppe på söders höjder

I torsdags, mitt under brinnande röd dag, cyklade jag in till Söder.
Trampade genom den slingrande trafiken och upp på Mariaberget. Där dingnade syrénbuskarna över murar och plank, och det var fasligt vackert.

Hade min uniform på mig, och insåg att jag måste rotera  min garderob bättre, hahaha. Men bara älskar de här plaggen så mycket. Är ni likadana? Vill bära samma plagg sju dagar i sträck?

Jag snöar in, det kan vi väl konstatera va?

Gick ner till Mariatorget där jag hade ett parkbänksmöte (bästa sorten!) med gulliga Susanne från Ekobryggeriet. Därefter en spännande och inspirerande lunch med Paradiset. Och ja, jag hade missat att det var röd och ledig dag, hehehe.

När jag vinkat adjö till Paradiset, så tog jag ledigt. Och kilade upp på Mariaberget igen för att möta upp …

John och kidsen. Lekte lite i Ivar Los park som ligger så vackert med utsikt över stan …

Och gick på upptäcktsfärd bland plank och prunk.

Lyckan att få springa fritt! Det är de här stadsbarnen inte så bortskämda med. De brukar nämligen springa åt olika håll, och jag försöker framkalla någon skelning med ögonen för att ha koll på dem båda samtidigt.

Innan vi cyklade hem – barnen i lådcykeln och jag på min röda Stålhästen – var poserade jag vid stans bästa krök. Kattgränd, vid kvarteret Kattfoten. Sedan trampade vi hem, John slängde ihop mat och så hade vi några kids (plus megatrevliga föräldrar) på middag. Bästa med förskolan banne mig. Ja, förutom att barnen har det finemang – alla nya bekantskaper!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar