Trädgården, fika i bussen och ny favoritvy

Så här såg det ut igår, innan snön drog in över Gotland.
Ända sedan vi kom hit har jag och John jobbat med att rensa ogräs i trädgårdslandet. Det tar sin lilla tid. Vi hade täckt tradgårdsalandet så fint med presenningar för att ogräset inte skulle må så gott, men de hade korvat ihop sig eller blåst i väg under stormen i vintras. Så nu blir det till att rensa ogräs i dagarna sju. Men vi är snart klara!

Ska bara invänta att köldknäppen valsar över, sedan ska vi odla så det står härliga till.

Mellan varven tar vi pauser och kikar ut över vår stökiga trädgård. Lite så här ser det ut när vi arbetar. Tusen projekt! Om kvällen städar vi undan alltsammans för att dra fram det igen dagen därpå.

Bästa platsen för en paus? Den rosa bussen så klart!

Efter middagen strilar ljuset in i vardagsrummet så vackert. Det här är nog för övrigt min nya favoritvy. Jag fick ju hjälp av er läsare på Instagram att välja vilka motiv jag skulle ha över soffan och är så nöjd. TACK!

Innan jag tar kväll (läs: börjar jobba) borrar jag ner fejset i den här lurvbollen, lägger barn och försöker gnugga ögonen pigga innan det är dags att “gå till jobbet”.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Alicia Sivert

    Åh så ljuvligt! Ja, allt utom snön då! Till och med ogräsrensningen känns lockande. Livet om våren alltså! <3

  2. Magdalena

    Tips! På Biltema (bland annat) finns markduk/presenning-spikar som man kör ned i marken. Mitt liv blev sååå mycket enklare efter jag snubblade över dem. Letar rätt på länken och skickar på IG

Lämna ett svar