Stockros-safari, Botaniska och ett besök

 

God morgon!
Sista söndagen på torpet, och bara några ynka dagar kvar tills det är dags att återvända till verkligheten. Gah, så dubbelt det där. Saknar vännerna i Stockholm, men älskar ju den här platsen djupt. Nåväl. Det kommer bli en del göttande i Gotland även när jag kommer tillbaka till Stockholm för jag jag lever snabbare än jag bloggar, hahaha.
Här kommer exempelvis en gäng bilder från en mulen, regntung dag för ett par veckor sedan, när vi åkte in till Visby för att göra ett par ärenden och passade på att gå runt bland stockrosorna inne i stan.

Så overkligt vackert precis överallt.

Särskilt i Botaniska. Är inte det här världens vackraste plats?

 

 

När vi sprungit av lite spring så började vi bege oss till nästa stopp. Men första ta kort på alla fina hus så klart.

På eftermiddagen lämnade vi Visby och begav oss norrut, till Maria, Jossi och deras två barn som bor … eller ja, bodde … på Själsö. De var mitt i flyttkaos, men bjöd in till lite fika och lek. Och shit vad våra barn trivdes där. Ville aldrig åka hem. Bra betyg, Maria!

Här, i världens finaste hus från 1930-talet, skulle de bo ett par ynka dagar till. Fyllt med Marias fantastiska kreationer överallt. Som de här fina sängarna.

Och de här som Maria gjort under namnet Tellkiddo.
Maria alltså. Så härlig, öppen och vettig. Hon kvistade fram till mig i en lekpark i Visby för ett par år sedan, kanske två år sedan, och här stod jag nu i hennes fina hus. Mitt i en flytt. De har nu bosatt sig i Stockholm, så nu hoppas jag på att vi ses där istället. Eller ska jag säga “också” kanske.

Hur fluffig och härlig?
Pja, det var allt för denna dag.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Aino Friberg Hansson

    Läste Elsa Billgrens blogg och förstod att de börjat fundera på att bosätta sig här på ön. Tänk om ni också skulle göra det? Vilka stordåd du och Elsa skulle kunna göra här❤️

    1. emmasundh

      Vi funderar på det, måste få ihop allt bara!

Lämna ett svar