Ställ en fråga vettja!

MG_3632

Nu slår vi på stora trumman och kör lite frågestund tycker jag. Det var ju länge sedan.
Ställ en eller flera frågor – högt som lågt – i kommentarsfältet nedan (eller om du hellre vill skicka ett mejl till emma@emmasundh.com) så ska jag svara så gott jag kan.

Tjing!

IMG_4440  IMG_5706 IMG_5153 IMG_1558

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 19 kommentarer

 1. Nike

  Har du planerat något inför din förlossning? Föda hemma, i vatten, kejsarsnitt etc?

 2. Jess

  Hej! Det blir en barnfråga från mig också, eftersom jag själv tänker så mycket på det… Har du alltid velat ha barn? Jag vacklar så, ibland tycker jag att det känns självklart och ibland vill jag inte alls. Så därför försöker jag undersöka ämnet grundligt 🙂 Hur vet man om det är en bra idé att försöka få barn? Man kan ju liksom inte ångra sig…

 3. Hanna

  Vad är det viktigaste i ditt liv? 🙂

 4. Emma

  Kan du inte skriva någonting om miljön/klimatet? Är en miljövetarstudent som får en (tragisk) kick av hjälplösheten man känner. Din text till “i mitt Sverige” var himla bra.
  Kram!

 5. Karin

  Hejhopp! Jag undrar om du “planerade” eller “förberedde” dig inför att bli gravid? Kanske skum fråga, men jag hoppas du förstår på ett ungefär. =)

 6. alexandra

  Har ni kommit fram till några namn? Och vet ni vad det är för kön på den lilla krabaten?

 7. Isabell

  Hej Emma,
  nu är hösten här! Gud vad mysigt roligt och fint samma gång men…jag har ingenting att ta på mig!!

  Hur får man inspiration från sina gamla kläder som hängt, och? slängt och hur gör man när man inte har råd att köpa nya? Hur får jag dem att bli mer intressanta och vilka basplagg rekomenderar du?

  Tillsist,
  grattis till bebis! Så spännande! Du och din bebis gjorde min dag även om jag inte känner dig eller ens sett på stan!
  Tack också för en fin blogg och alla dina,kloka,visa och underbara ord! Det värmer ändå bort till Frankrike där jag just nu bor.

  Varma kramar ,
  Isabell

 8. Selma

  Hur ska ni tänka kring genus och sånt när barnet kommer?

  Kommer ni att berätta för andra tex familj och vänner ang att ni inte vill att de ska leda ert barn i en viss direktion baserat på om den är tjej eller kille tex bara få en viss typ av leksaker, hinta om att den ska bete sig på ett visst sätt eller ha en viss typ av intressen osv pga sitt kön? Och hur kommer ni reagera om det blir så?
  Tycker det är intressant pga funderar en del på det själv. Jag och min partner är genusmedvetna men inte våra föräldrar på samma sätt..

  Ska ni bo kvar i lyan när ni får barnet/ och i Sthlm eller ej?

  Slutligen hur mycket jobbar du i v? Hur blir det med vf när både du och Louise är på mammaledighet & hur lång sådan ska ni ha?

  Lycka till med allt!
  Kram

 9. Matilda

  Om några dagar fyller jag tjugofem år! Kan inte du berätta vad du gjorde när du var tjugofem? Vad har förändrats? Jag har en inre bild av att trettio kommer vara min storhetstid… Dessutom tycker jag att det roligaste som finns är att läsa om andras uppväxt, tonår, familjekonstellationer och galna släkt osv. Ta med oss på en resa till sjuttonåriga Emmas Karlstad?
  Tack för världens bästa blogg. Kram!

 10. Malin

  Hej Emma!
  Jag och min sambo har planer på att köpa en lägenhet och fastnat för Midsommarkransen, då lägenheterna ligger i vår prisklass och det verkar vara ett trevligt område. Så är mest nyfiken på hur du trivs där? För- och nackdelar?

  Sedan vill jag bara säga tack för en himla fin blogg! Det är något i dina inlägg som förändrats sen du blev gravid, kan inte sätta ord på vad det är, men nu gillar din blogg ännu mer. Kram!

 11. Hanne

  Stort grattis till graviditeten och tack för en toppenblogg! Här kommer en fråga: Vilka är dina förebilder och varför?

 12. Hanna

  Vet att du är blond från start, men ditt hår är ändå helt amazing för att vara blekt!! Vem är din frisör? Sharing is caring <3

 13. Hanna

  OCH vad är dina bästa studentshoppingtips (långt ord) i stockholm?

 14. Caroline Olsson

  Hellu, älskar att läsa andras kärlekshistorier så min fråga är när, hur och var du träffade mannen i ditt liv

 15. emmy

  Hur tänker ni kring namn? Vill ni ha klassiska/släktnamn, nya, mer moderna namn?
  Jag är själv 16 år som började på gymnasiet (samhälle) för bara 5 veckor sedan, har du några tips inför mina kommande tre år?

  Så kul med frågestund!

 16. Stella

  Hur går det med Sockan? Han skulle ju få ett nytt hem!

 17. Nyfiken i en strut

  Hej Emma! Måste få börja med att säga att du är alldeles underbar, interners största glädjekälla!

  Och sen har jag lite frågor gällande Vintagefabriken:
  1. När har ni öppet, jag tycker att jag har letat så flitigt på eran hemsida men inte hittat något som besvarar denna fråga. Antagligen så är det jag som är otekniskt men vill så gärna besöka er lilla fabrik snart så jag frågar här. När har ni öppet?

  2. När man går in på er hemsida så har ni ett antal (gudomliga) klänningar, men när jag sett bilder från butiken innefrån så ser ni ut att ha betydligt mer till försäljning. Säljer ni “endast” det som finna på hemsidan eller finns det mer i butiken? Tacksam för svar!

 18. Nyfiken i en strut

  Har du några tips på bra frisörer i Stockholm som friserar till inte alls för höga priser? Ditt hår är ju helt fantastiskt!

  Kram

 19. sofia

  Hej Emma! Blev SÅ glad när jag läste att ni väntar barn! Fantastiskt! Jag tänker att du är väldigt miljömedveten och försöker tänka på det här med kemikalier och så och undrar därför hur du tänker med ditt hår under graviditeten? Kommer du fortsätta bleka eller leva med utväxt?

Lämna ett svar