Snacket med barnen.

Just precis här är jag nu.
Med skitiga byxor och lera skvätt upp mot öronen.
Vi är i Värmland en sväng för att skynda på köksbygget i den gamla verkstaden. Lergolvet får sin sista touch och därefter ska det torka. Passar på att titta till den kommande trädgården, kratta löv och starta nya komposter.

Allt börjar bli verkligt nu. Vi har bestämt oss för att sälja lägenheten, har plats på förskola efter årsskiftet och i går tog vi snacket med barnen. Berättade att vi bestämt att flytta, och att de kommer att få börja en ny förskola som ligger precis vid skolan de sen ska gå i. Jag har varit så nervös för det där snacket. Förväntade mig ett NEEEEJ.
Men kidsen var så coola. Sa bara “okej”.
Jag kan – i förebyggande syfte – lockat med en kattunge. Och gödslat tanken på att ha höns.
Kanske mest för mig egen del när jag tänker efter.

Det kommer säkert en backlash, men första steget är taget och det är så skönt.
Nu ska vi bara sälja lägenhet då!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Annie

    Åh vad kul!! <3 Lycka till!!

Lämna ett svar