Snacka 2021, trender och förhoppningar – instalive imorgon!

Håll i hatten!
2021 överraskar mig redan!

Särskilt förvånad blev jag när min mun sa JA när Maria frågade om jag var game på att testa instalive (inte instabil som autocorrect vill få det till = omen?).

Knyta an till vårt senaste poddavsnitt (lyssna här om du inte redan gjort det vettja) som handlar om 2021, förhoppningar, förväntningar och nyårslöften. I instalive:n tänkte vi snacka reaktioner, hur det gått med utmaningen #365dagarforklimatet, tankar som dykt upp sedan vi spelade in och så klart: svara på era frågor om avsnittet. HUR KUL?

Jag är skitnervös, men vi kör! Imorgon, onsdag, vid 12:15 kopplar jag upp mig från vischan och håller tummarna att internet lirar. Du kan se liven på @planbpodden på Instagram – och tanken är att vi ska köra ett instalive efter varje avsnitt. Spännande va?

Och är det något som du vill att vi snackar om eller tar upp – hojta i kommentarsfältet!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar