Önska avsnitt av Plan B-podden!

Maj är som maj är mest, hektisk. Men tydligen har det blivit sommar utanför fönstret, syrenerna blommar och imorgon är det banne mig juni.

Jag ska berätta om mina sommarplaner i ett kommande inlägg (luktar det bygg månne?).

Men innan det ska somras och hållas på så ska jag och Maria langa ut ännu ett avsnitt av Plan B-podden och också spela in en radda bonusavsnitt av Plan B-podden! Yep, under sommaren kommer vi att släppa några kortare bonusavsnitt där ni som lyssnar får bestämma ämne! Så önska på! 
Bara att kludda ner i kommentarsfältet eller mejla mig på sundh.emma(a)gmail.com.

Efter önskemål kommer vi också göra ett tredje fråga-svar-avsnitt. Alltså du ställer en fråga om klimat, omställning, framtid (whatever) – vi svarar i podden. Så har du någon fråga som du går å grunnar på så hiva in den i kommentarsfältet. Vill du vara MED i Plan B-podden med din fråga så skicka ett röstmemo till planbpodden(a)gmail.com. Vi älskar röstmemon!

För dig som inte lyssnat på Plan B-podden så gör det bums!
Det är podden som vänder och vrider på vår klimatkorkade samtid, lyfter utmaningarna och snackar lösningar! Vinningen med att ställa om (förutom det uppenbara: en vettigare framtid för miljoner människor). Genom åren har vi avhandlat allt från mode, pengar, tillväxt, matsvinn, bilar, cyklar, ja, det börjar bli en del.

Önske- och frågelådan är härmed öppen!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Emy

  Med risk för att ni kanske redan tagit upp dessa:
  -klimatsmart på jobbet? Både i det stora och det lilla, hur minskar man sitt eget avtryck och hur påverkar man sin arbetsplats att ta ansvar?
  -nu blir det lågkonjunktur, allt blir dyrare osv. Hur påverkar det klimatkampen, tänker både för privatpersoner och länder och världen.
  – Er topplista med 10 lätta grejer man kan förändra i sitt liv redan idag.

  1. emmasundh

   Åh, vilka bra förslag! Och vet du vad? Imorgon släpps ett avsnitt om just jobb!

Lämna ett svar