Sjutton kvadratmeter lakrits

sjutton kvadratmeter lakrits by emmas vintage

Plötsligt händer det.
En ligger hemma i sjuksängen, med feber, hosta och snor. Duntäcket är för kallt trots att solen gassar utanför fönstret. Kylskåpet är tomt så när som på sillen från midsommar och en burk ledsen saltgurka. Så kommer posten och ett brunt paket dimper ner, förslutet med en logoetikett som en själv har gjort. Från Andrea (@vackrasaker på Instagram – spana in), som står bakom den nyöppnade lakritsbutiken Sjutton kvadratmeter lakrits.
Jag har inte blivit så glad över en present sedan far min kom hem till en sjuk sjuårings-emma-variant med ett vitt gosedjur av onaturlig art.

Nu måste jag fara till Göteborg, till den fina butiken Sjutton kvadratmeter lakrits, shoppa lakrits-järnet och titta hur loggan som jag gjorde ter sig i fina Göteborg.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Synne

  Lakris er så godt! Savnet salt lakris da jeg bodde i Paris. For en herlig pakke å få i posten, særlig når man har bidratt med etikettene selv!

 2. Petite Caja

  Åh så fantastiskt! Ska ta mig dit nästa gång jag är i Gbg. Laktrits är ju så gott!

 3. Fröken H

  Lakrits som är så gott! Perfekt present när man är sjuk 🙂

 4. Sarah

  Men det låter ju som ett strålande ställe! Måste ta och bege mig dit nån dag snarast. Krya på dig!

 5. Fru Vintage

  Nämen ÅHHHHH! Stort grattis till en snygg etikett! Och till lakritsen såklart! Fru Vintage behöver göra sig ärende till Göteborg framöver helt klart! Eller om du helt enkelt kan be Andrea att starta en filial här upp i Stockholm 😉 Please! Stor kram och hoppas att du mår bättre idag!

Lämna ett svar