Saker jag kopierat från andra …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Linn

  Oh vilket bra uttryck, gillar skarpt! 🙂 Kommer osökt att tänka på att jag vill kopiera Norges inställning till produktion av vind och vattenkraft.
  Ragunda tillhör tillsammans med Jokkmokk och Sollefteå Sveriges fattigaste kommuner. Om Ragunda legat i Norge skulle kommunen få runt 250 miljoner kronor om året bara som del av vinsten från vattenkraften och där tror jag inte vindkraften ens är medräknad. Hade jag varit statsminister för en dag hade jag ställt om till den Norska modellen direkt, helst redan igår och sluta tjorva runt med olika bidrags och bygdemedelsmodeller när det redan finns ett fungerande system i grannlandet.
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jamtland/aterbaring-till-elproducerande-kommuner-vi-skulle-kunna-infora-norska-modellen-snabbt

  1. emmasundh

   Håller SÅ mycket med dig!

 2. Emma Thun

  Tja….jag har ju kopierat bästa ER – och slutat flyga tex 🙂

  1. emma sundh

   HURRA!

Lämna ett svar