Säkra framtiden – bli en världshjälte!

Hej från nattåget till Umeå!
Innan jag vaggas till sömns av tåget så vill jag snacka om en grej.

Så här. Vi tar för givet att vår vardag lunkar på, att tiden tickar sin taktfasta gång och det är frukostlunchmiddags-bestyr. Men utanför vår bubbla dör djur och växter i en rasande fart. Läget är akut. Populationerna av vilda ryggradsdjur har i snitt minskat med 60 procent sedan 1970 (WWFs Living Planet Report 2018). Och 1 miljon arter riskerar att försvinna innan år 2050. Helt insane!
Pja, om vi inte gör något åt saken vill säga. Varför? Jo, utan biologiskt mångfald så kollapsar vår matförsörjning. Så här är det läge att vara egoistisk. Vi behöver en levande planet.

Men som enskild individ kan det vara svårt att veta var en ska börja, för att göra något åt situationen. Då är det fantastiskt att det finns stora, mäktiga organisationer som WWF, vars viktiga arbete en kan stödja.
Därför startar jag nu en insamling!

Pengarna jobbar för oss, via WWF som verkar för att stoppa klimatförändringarna, utrotningen av arter och främjar biologisk mångfald.
Tack för att du är en världshjälte!

HÄR HITTAR DU MIN INSAMLING!

JAG ÄR MED OCH RÄDDAR VÄRLDEN. GÖR DET DU MED!
✅ Stöd min insamling – swisha en gåva, liten som stor – allt räknas!
✅ Dela den här sidan och sprid kunskapen vidare till alla du känner via sociala kanaler och mejl.
✅ Planeten behöver fler Världshjältar – bli en du också genom att dela WWFs kampanjmaterial: wwf.se/stod/varldshjaltar/#gor-sa-har på dina kanaler och tagga: @wwfvarldshjaltar, #världshjältar

Ps. Förutom att skänka pengar – prata om detta viktiga ämne. Fler behöver få veta om det akuta läget, right?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Elin

  Hur hittar man till din insamling?

 2. Linnéa

  Så bra att du lyfter detta!Var hittas swish-numret till din insamling?

 3. Anna

  En liten fundering: kommer du att blogga något om fredagens klimatstrejk? Jag deltog själv i Göteborg och är så oerhört besviken på hur medierna rapporterat om strejken (Aktuellt 21 i fredags var bottennoteringen), så jag söker därför texter som kan bekräfta min egen upplevelse av att vi är många nu, det händer något osv.

  1. emmasundh

   SJÄLVKLART! Tyvärr hade jag inte systemkameran med mig på grund av vädret, men kommer lägga upp angående det när jag bloggar om bokmässan =)
   Varma hälsningar
   Emma

Lämna ett svar