Plan B-podden!

Jag och Maria är som klimatsnackade kackerlackor. Omöjliga att bli av med.
När alla föreläsningar ställdes in, startade vi webinars. Och nu drar vi igång vår alldeles egna podd, Plan B-podden!

Plan A var ju inte så lyckad trots allt. En gränslös fossilfest, fylld av begär, snabba kickar och överkonsumtion som var (är) bad ass för klimtet. Och jiddrar big time med våra förutsättningar till ett gött liv. Jag har själv varit med på festen. Det var skoj. Nu är jag ganska bakfull. Ni vet, med en känsla att en har hånglat med fel person, och nu vill en ställa allt till rätta.
Och det har ju snackats om att vi måste ställa om och hur: Vi ska sluta flyga, skippa köttet, ställa bilen, sluta shoppa och leva klimat-snålare.
Det snackas desto mindre om var vi ska fästa blicken på horisonten. Vad vinningen är?
Reklamslingan för livet 2.0.

Hur ser plan B ut? Hur ser ett göttigt liv ut inom planetens gränser? Vilka normer lever vi efter? Vad är status? Hur bor vi?

Om detta, plan B, handlar Plan B-podden om.
Och pja, vi kan ha klurat fram en jädra massa avsnitt på B. Förhoppningen är att riva av avsnitt om så väl behov, begär, beauty, bralla, bananbröd, beteende, börs  och så ska vi ge oss på en bikt också.

Det första avsnittet, som så klart heter BÖRJAN, är en specialare som släpps inom kort (och i detta avsnitt får jag en utmaning!). Plan B-podden drar igång på allvar i höst.

Vill du ha koll på podden, diskutera avsnitten och ge förslag på kommande ämnen eller personer – följ oss! Vi finns på instagram på @planbpodden och facebook på /planbpodden.

Hoppas ni gillar!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Elin

    Kul! Jag tycker ni ska ha med Emma Wiesner. Hon var en av Centerpartiets toppkandidater i EU-valet men framförallt är hon civilingenjör och jobbar på Northvolt. Tänker att det kan bli ett bra snack om batterier liksom, är det lösningen?

  2. Kristin

    Din klänning är genomljuvlig!

Lämna ett svar