Per Anders Fogelström, upphittad bralla och en ny frisyr

Nu kommer ett litet svep här, en liten sammanfattning vad jag pysslat med mellan blogginlägg, Instagram-poster och stories. Allt det där som aldrig nådde bloggen!
Ska vi kika in?

En helt vanlig hemma-jobbs-dag ramlade de här ner i brevinkastet! Fyra svenska klassiker från Novellix!
Jag älskar Novellix-formatet, så de här ska jag mölja igenom illa kvickt!

Rensade på vinden och hittade de här gamla godingarna! Shit vad jag använde de här rand-brallorna mycket för sisådär … 8-9 år sedan. Ni som följt bloggen länge, känner ni igen?
Undrar just varför jag slutade använda dem?

Åååååkej, nu minns jag. Gylfen gick upp! Måste byta ut blixtlåset sedan ska de ingå i min uniform igen!
Är det inte härligt, att liksom fynda i sina egna gömmor. Helt gratis och utprovat! Genialt.

Mötte upp världens bästa loppisgäng – Karoline och Matilda – på Scandwich i Midsommarkransen för att planera Kransenloppis! Det är så himla roligt att arrangera! Tar gaaanska mycket tid, men en gillar ju återbruk, right?

Och skaffade mig en ny frisyr – på Greenheads!
Kanske inte en banans-förändring för blotta ögat, men helt klart ett steg närmare min naturliga hårfärg. Sticker en ut hakan och säger att en är hållbar, ja, då ska väl barret vara det också tänker jag mig.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Anna

    Ett tips ifall du vill börja använda byxorna på momangen, innan du har hunnit byta blixtlås: Jag brukar ta en liten, tunn hårsnodd (en av barnens, eller en sådan där tunn liten “osynlig” sak i silikon. Viktigt att den är liten.). Trä den genom hålet som ofta brukar finnas i dragkedjans löpare, trä in andra änden av snodden i öglan som bildas och dra åt lite. Sedan kan du trä snodden över byxknappen innan du knäpper byxorna, så håller sig gylfen uppe!

Lämna ett svar