Paris – je t’aime

paris by emmas vintage

Snart ska resväskan packas. Ett stycke purfärskt pass, en randig bikini, espadrillos och en tio klänningar. Om exakt en vecka plingplongar jag nämligen ner (flyger) till Paris tillsammans med John. Där ska vi trippa kullerstensgator fram i ett par dagar. Sedan roadtrippar vi ner genom Frankrike och vidare till Palermo och Sicilien. Hej du ljuva semester!
Sju dagar kvar.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Frida

  Tips! Soul kitchen på rue lamarck(bakom sacre coeur. Mysigaste stället!

 2. downshift - M

  Fantastisk sida du har! Verkligen fin och intressant blogg och en smula igenkänning 🙂 Alltid kul att läsa om någon som brinner för samma saker!
  Ha en fin dag!
  /M

 3. Sandra

  Åh, din cirkusdräkt alltså!

  Köpte ett par cirkusiga glassbägare igår på Lagerhaus och tänkte såklart direkt på dig när jag såg dem, om de kan vara ett tips. Perfekt för glass-på-stranden-känsla hemma! Finns bilder på bloggen om du vill kika.

 4. Tia

  Hej Emma!

  Det var jag med min mor som besökte er i onsdags. Mammas kommentar efteråt var ‘Du kommer att ha det så bra i Stockholm’, så imponerade blev vi. Ni har fixat det så jättefint i affären, och vilken slump att vi skulle gå förbi! Nu vill jag dessutom tacka för alla Paris-tips, Ragtime blev min absoluta favorit! Det där skrattet (då jag utan lov rotat i hennes byrålådor) och de där nyfikna vänninorna. I gengäld ville jag tipsa om Vintage & Friends i Montmartre, fast den känner du väl redan till. Ha en skön semester!

 5. Hanna

  Fy så fantastiskt underbart. Ska också försöka ta mig ner till Paris på en solo-trip nu i juli.

 6. Carina

  Åh, hoppas ni får en toppenresa! 🙂 Har du något tips om något mysigt, bra hotell i Paris? Ingen lyx utan enkelt i trivsamt? Då har man ju mer pengar till klänningsinköp! 🙂

 7. Filippa

  Fyyyyy vad jag blev avundsjuk nu!!!!

 8. s

  Åh jag ska också till Sicilien, nästan hela juli! härligt!

 9. Fru Vintage

  Åhhhhh! Det låter ju bara heeeeelt fantastiskt! Önskar dig en makalöst härlig semester! Njut av semester och din John! Stor kram från Fru Vintage

Lämna ett svar