På besök i Umeå

Hela förra veckan kuskade jag ju Västerbotten runt! Shit, vad jag kan länstrafiken där nu alltså! På tisdagen tog jag bussen till Umeå för att möta upp Johanna och Maria. Jag var ganska krassel-sänkt, men ålade på mig favoritklänningen, vevade igång mig och gjorde mig redo för en kväll på Väven tillsammans med ABF.
Jag gillar verkligen Umeå, och det finaste måste ju ändå vara att träffa alla de där människorna som en bara följ via Instagram. Som skickliga och goa Matilda (så varm och fin person!) som vi anlitade för att plåta loss vår Väven-kväll.
Alla bilder här är plåtade av Matilda!

Inne på Väven, på Fika!, bjöds det på äppelmust och snittar.

Mi von Ahn spelade på scen!

Därefter blev vi intervjuade om boken, Klimatklubben, klimatet och våra tillkortakommanden.

Och i publiken satt så många härliga och inspirerande! En rad bekanta som jag bara följt via instagram. Som @flexinredning @monikakichau @josefinfint @nordic_remake.

Åh, jag var så feberkännig, hahaha. Men så glad! För detta var sju bara början. Dagen därpå ställde vi och Röda korset till #klimatfrukost på tema mode. Mer om det snart! Nu måste jag pipa i väg på möte!
Hej svejs så länge!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar