Ordinerar mig dopp i havet.

 

En kanske kan tro att vi har semester här på Gotland, men nja, det är ganska långt från verkligheten. Däremot flikar jag in lite semester mellan varven.

Jag och Maria jobbar som attan med att få ut första avsnittet av vår podd, samtidigt som jag ska göra ett par samarbeten med odling och trädgård i fokus. Pja, med den lilla detaljen att det jag hade tänkt att förbereda i april och maj måste göras i ett huj. Så det har grävts, rensats ogräs, odlats, rensats igen, och slitits.

Men imorgon tar jag spontan-ledigt från allt slit med hänvisning till värmebölja. Det ska bli nära 30 grader här, så jag ordinerar mig dopp i havet. Jag tänker att en får passa på, för snart är algblomningen igång och i nästa vecka ska det bli svalare.

När jag jobbade på Bonnier så hade alla anställda rätt att ta ut en baddag (om jag minns rätt), och det konceptet ska jag kopiera rakt av till mitt företag (ps. vore spännande att sätta upp hållbara mål, riktlinjer och spännande anställningsförmåner för mitt lilla företag!?).
Prima ju!
En får passa på helt enkelt!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Karin

    Åh!
    Att få ta ut en Baddag låter underbart!
    Vår bästa grej var när vi kom fram till att vi som standard jobbar 8-16. Istället för 17. Den där extra timme , gud vad den gör en glad och saker blir härligt. Är glad varje dag för att vi har valt att jobba så, att få mer tid och komma hem lite snabbare. Sen har vi också lagt in ”kreativa pauser”. Så att vi faktiskt har ok på att få ta ett par timmar / halvdag / dag då och då där vi faktiskt bara ska inspireras. Inget tvång på att det måste leda till nått. Bara ren inspiration. Och även investera i att vidareutbilda oss! In med massor av sånt så blir företagande så mycket härligare!!! ☺️

Lämna ett svar