Om en himla fin – och långvarig – julklapp!

hem och antik Swedish Grace by emmas vintage

Just nu ligger jag hemma, har tagit jobbmorgon från sängen och undviker att gå ut i ruskvädret. Usch och burr! Jag hör hur vinden drar tag i kakelugnsluckorna i vardagsrummet och hur regnet smattrar mot köksfönstret, och det betyder riktigt rusk.

För att döva mina regnrusks-öron drömmer jag mig bort till något mycket härligare. Nämligen långa helgfrukostar i sängen, med somriga bär i Swedish Grace-skålar och vintageinspiration i tidningsform.
Och den bästa julklappen (både att ge bort till en loppis-fantast) eller att önska sig själv) är ju just det. Därför har jag – i samarbete med tidningen Hem & antik – plockat ihop ett kit:  3 nummer av Hem & Antik och två stycken duvblå Swedish Grace-skålar för 99 kr.

hem och antik Swedish Grace by emmas vintage

Swedish Grace går aldrig ur tiden och är en stor favorit för mig. Själv så samlar jag på det här porslinet, eftersom jag insett att det är de enda porslinet som jag liksom aldrig kommer att tröttna på. Dessutom är jag övertygad om att det kommer att passa  i kommande lägenhet, torp eller drömhus (eller var jag nu hamnar). Lite så tänker jag.

hem och antik Swedish Grace by emmas vintage

Ta del av erbjudandet här: 3 nummer av Hem & antik + Swedish Grace-skålar i pastell = 99 kr.

Emmasvintage i samarbete med tidningen Hem & Antik. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Gabriella

  Tips är att gå och ge blod; man gör en viktig insatts och som bonus kan man få koppar och skålar ur swedish grace-serien som tack:)

  1. emmasundh

   Åh, vilken bra julklapp! BRA DÄR!
   Kram emma

Lämna ett svar