Och så kom regnet.

emma sundh by emmas vintage

Värmen släppte, vinden tog fart och vips så kom det där regnet som jag väntat på hela dagen.

emma sundh by emmas vintage

Pölarna tilltog och vinden tog med sig några löv i sina pustar.

john by emmas vintage

John såg ut att bära en lustig hatt.

emma sundh by emmas vintage

Och jag var barnsligt förtjust, där, under mitt blommiga paraply som jag köpt på Vintagemässan för några år sedan.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej du vackra! Har följt din blogg ett tag nu och jag bara älskaren! Bilderna, dina “låtsasord” och dina kloka texter. Nu är det så att jag ska åka till Brighton med min mamma till helgen och jag vet ju att du och din käre make var där förra året…men jag kan inte hitta inläggen där du skrev om resan! Vet du hur jag hittar dem, eller kan du ge lite tips denna vägen? Tips på vintagebutiker, var man hittar god mat, vilka platser man bör besöka osv. Vad man inte bör missa i Brighton helt enkelt! Vore guld! :))

    Ha en fortsatt skön sommar!

Kommentera

Stäng meny