Hej från blåbärsskogen

 

I söndags tog jag, John och barnen nattåget till Umeå.

På måndag morgon anlände vi till Umeå, åt frukost med Johns barndomskompis Ante och sedan for vi vidare med buss mot Skellefteå och Johns föräldrars sommarstuga. Det var fyra år sedan vi var här, och eftersom jag ska föreläsa i Skellefteå och signera bok i Umeå så passade vi på att åka opp hela gänget.

Jag har längtat ut i skogen å det grövsta, så nu traskade vi ut – i full höstmundering – på jakt efter svamp!
Vi hittade två småsmå kantareller, men framför allt hittade vi …

 

… blåbär! MASSOR av blåbär!

Hela familjen satt i blåbärsriset och mumsade loss, och så tog mig med lite till farmor och farfar också.
Här ska vi stanna till lördag kväll, då vi tar nattåget tillbaka till Stockholm. Innan dess ska jag till Umeå på 1-årskalas för Klimatklubben (sitter på bussen mot Umeå just i detta nu), och festen är öppen för alla. Så kom till Väven vittja! Från 18.00!

Imorgon blir det frukost på Röda korset med @josefinfint och ett helt gäng härliga! Efteråt signerar jag, Johanna och Maria böcker på Röda korset (inne i stan) mellan 11-12. Därefter piper jag tillbaka mot Skellefteå, för en föreläsning på lördag eftermiddag. Den är dessvärre inte öppen för allmänheten, men förhoppningsvis får jag komma tillbaka till Skellefteå igen inom kort. Föreläsningen jag höll i går var fullsatt – sååå kul!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar