Nu kickar jag igång!

Först och främst.
Tack för alla era hejarop, och fina kommenterar på förra inlägget. Jag ääääälskar när ni delar med er av era tips, knep å knop. Och pja, jag är inte simplare än att jag också gillar när ni gillar vad jag gör.
Fler guider kommer! Tänkte göra en specifikt om hår, skönhetsrutin och även guida till klimatsmart städning. Är det bara jag som vill öppna fönstret på vid gavel, släppa in våren och storstäda nu?

Nu till en spännande grej! 
Jag har ägnat hela långa dagen (sorry alla som inte fått svar på mejl, DM:s och rökmolns-meddelanden),  med att spela in en steg-för-steg-film med min kompis Amanda!
Alltså så kul! Min eyeliner försvann efter fem minuter för vi bröt ihop av skratt. Plus att vi var utomhus, pga corona, och det förmodligen haglade pollen. Haglade gjorde det förresten också, haha.

Amanda, som är syslöjdslärare, visade mig hur en syr en kimono av en gardin – i hagelstorm!
Filmen kommer att visas bakom betalväggen via Patreon inom kort, tillsammans med en hel radda exklusivt material.

Och apprå på Patreon. Så taggad på detta nu! Jag lär mig sakta hur allt funkar, men har i alla fall gjort en liten film till mina patreons (de som prenumererar på min kanal). Bara att kunna ägna en hel dag åt att spela in en film känns så värt!

Det är bara en liten sketen välkomstfilm, där ni får se hur jädra glad jag är, höra min värmländska, imponeras av min sneda mun och mitt sinne för att säga “skit” i varje mening.
Men inom kort kommer jag lägga upp steg-för-steg-videos, guider och allt det där som gör det lättare att levar hållbarhetsrätt.

Ska bli så himla roligt!

Nu kör vi!
Och bara så ni vet: Bloggen kommer att fortsätta som vanligt, men visst material kommer vara bakom betalvägg. Så det ska finnas lite för alla är tanken.
Vill en kika mer på min sneda mun och se när jag syr kimonos i hagelstorm, ja, då rekommenderar jag att börja prenumera via Patreon.

KRAAAM!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Magda

  Hej,
  spännande med detta. Undrar om du kommer texta dina videor, dvs undertext?
  Eller ifall det finns automatisk funktion? För nyligen försökte jag se men såg inte det alternativet.

  1. emmasundh

   HalloJ! Kanske när jag får fler patreons! Ju fler patreons, desto bättre, fler videos kan jag göra! KRAM Emma

 2. Maria A

  Jag har också en sne mun med snett leende, vilket jag gillar väldigt mycket för det hade min älskade morfar också. Fin sak att ärva

  1. emmasundh

   Ååååh, åååh vad fint!

Lämna ett svar