Nu blir det lerklings-workshop! Boka plats här!

Hurra! Äntligen har vi snott ihop datum för workshops – efter att vi fått in mängder av önskemål. Klart vi ska ha workshops på bygget.

Vi bygger ett närproducerat halmbalhus och kommer under 2022 att anordna ett par workshops kring vissa moment. Exempelvis när det är dags att bygga med halmbalar, lerklina väggar, bygga eldstad med hjälp av lera. Och säkert en massa annat spännande som vi kommer på!

Först ut är att lerklina vårt orangeri utvändigt. Det krävs flera olika lager av lera därför är workshopen uppdelad på två dagar, med en veckas torktid mellan. Både tillfällena behövs för att färdigställa orangeriet. En kan närvara enstaka datum, eller båda.
Själva workshopen är gratis, men vi tar in prima mat och fika från den fantastiska matkreatören Lina Hermansson, som bland annat står bakom Skafferiet.

Kostnaden för varje deltagare är 250 kronor/kursdag.

Tid: 8 maj + 15 maj klockan 10:00-16:00.
Plats: Två mil utanför Karlstad (möjlighet att hämta upp deltagare vid buss från Karlstad finns). Exakt position delges via mejl.

Max 8 pers!

Anmäl dig här

Ps. Vid regn (eller om vi blir klara i förtid) lägger vi ett lergolv i orangeriet. Det blir sköj!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Kerstin

  En fråga…hur blir det med värmen i ett hus där man använder sig av gamla fönster och dörrar som jag gissar inte är isolerade enligt dagens normer??
  Sätter man in extra vinterglas som man gjorde förr eller??

 2. Karin Söderholm

  Hej Emma,
  Jag har anmält mig till workshopen och undrar bara ifall jag borde ha fått en bekräftelse?
  Ser fram emot detta.
  Glada hälsningar,
  Karin Söderholm

Lämna ett svar