November rain.

umbrella by emmas vintage

Det är inte ofta jag bär svart, men igår var en sådan där dysterfin dag. Regnet smattrade på plåttaken och november var så där tröttmörk som bara november kan vara. Då krävs antingen sprittande kulörter eller … svart. Och hatt på knoppen.
Jag, som är så fasligt frusen av mig, lindar in mig i tusen koftor och räds för att jag inte ska tina upp förrän i mars.

umbrella by emmas vintage

Hatt med fjärdrar från Vintagefabriken, kappa från Erikshjälpen med magiska knappar, paraply från Les Fleurs i Paris och stövletter från Euroskor (köpte dem för ett par år sedan).

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. frida

  ah så himla fin kappa

 2. Maria

  Hej!

  Ville mest bara skriva att jag en gång såg paraplyglas av plast i ljusblått och gult för längesedan i bloggen. Och att det gjorde mig så glad för sådana fanns i mitt hem som barn och de kom alltid fram när det var kalas. 🙂

 3. Maria

  Parasoll kanske man ska kalla dem förresten.

 4. The Futurista

  Vilken fin hatt! Jag vill ocksa hitta en fin hat att bara nu i host, maste borja leta runt lite i vintagebutiker. Jag bara alskar hur lite konkurrens det ar om vintagegrejer i butikerna har i Kanada! Det verkar som om ingen vill ha gammalt har, de vill bara kopa nytt. Jag kanner mig verkligen som tjejen mot strommen har. 🙂

Lämna ett svar