Modeveckan i 4 bilder

modeveckan by emmas vintage

modeveckan by emmas vintage

Mitt under brinnande modevecka satt jag i tusen deadlines. Jag som annars brukar gå på varendaste visning hann bara med … två. Altewai.Saome och Tiger of Sweden. Altewai var förvånansvärt elegant. Andades både art deco och svunnen glamour – men med en modern touch.

emily dahl by emmas vintage

När det vankades Tiger-visning mötte jag upp Emily Dahl i Kungsträdgården. Det börjar bli en liten tradition att vi ses och gå på visningar tillsammans vid det här laget.  Hon är så härlig den där Emily. Inga krussiduller, utan helt enkelt en bra människa.

modeveckan by emmas vintage

Jag bar min randiga Paris-kappa och utsläppt hår.

modeveckan tiger by emmas vintage

Tiger-visningarna är alltid knökfulla och visningen pampig. Korslagda ben sitter på frontrow och hettan stiger i rasande takt. Modellerna spatserar ut på catwalken till pumpande musik, iklädda vårens kollektion. Jag älskade den punkiga stylingen, men var inte jätteimponerad av damkollektionen. Modellerna var för smala och kläderna kändes lite gjorda. Herrdelen däremot. Den gillade jag. Rutiga kostymer och kiltar.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Emily Dahl

    Ha ha! Det var den snyggaste omskrivningen av “henne kan man inte ha i möblerade rum” jag sett! ;*

Lämna ett svar