Min egna lilla lekstuga + ett loppisfynd!

Hej på er!
Den här onsdagen har varit minst sagt hektiskt. Jag har klippt podd (vilket tar en halv evighet), redigerat bilder, spelat in ett nytt podd-avsnitt (som handlar om Ukraina-kriget), haft en massa möten,  försökt rensa bilder (jag har så många bilder på min dator att den segar sig och osamarbetar) och plåtat nya bilder (learning!).

Jag skulle plåta några bilder och passade på att vara i orangeriet. Vi bor litet, så att få ha ett helt rum att stöka i är en fröjd. Det börjar bli så fint därinne i vårt orangeri nu (två väggar av fyra är klara), så nu vill jag bara vara där. Och alltså ljuset! Det känns som att orangeriet är min egen lekstuga där jag får bygga, plåta, greja, odla. Allt jag gillar.
Och i vår hoppas jag kunna jobba härifrån. Sitta bland växterna och hugga tag i projekt och mellan varven vara behjälplig i bygget av huset. .

Det kommer bli fint det. Och varmt är det därinne också. Vi har fläktar igång därinne för att leran i lerkliningen ska torka så det är göttigt därinne.

Så stora delar av den här dagen så jag hängde jag här. Iklädd  trotjänare-hängselbyxor och mitt senaste fynd: en randig linneskjorta som jag hittat på Emmaus i Solna.
Pangfynd om du frågar mig!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Susann

    Vad har ni målat väggarna med för typ av färg?

    1. emmasundh

      Bara kalk (som jag hade kvar från hönshusmålandet) och vatten.

Lämna ett svar