Lucka 3: En bild på någon jag älskat i år

john julkalender gotland by emmas vintage

Den tredje luckan i Emily Dahls julkalender innehåller en bild på någon jag älskat i år.
Och det är den här snubben som visat mig vad kärlek är på riktigt. I januari har vi varit ihop i tio år, och jag blir mer fnitter-knäpp-kär för varje dag som går.
I hans famn känner jag mig som hemma. Som om att alla kroppsdelar faller på plats, cellerna lägger sig som ett perfekt pussel, blodet forsar utan hinder och hjärtat slår så starkt att jag känner mig odödlig. Han är min själsfrände, min bästa vän och den person i hela världen som känner mig bäst. Inför honom kan jag vara totalt hudlös, som en gränslös standup, en dansshow på LSD, en sunkispunkis i mjuksdress eller en orolig själ med mascara rinnande från ögonen. Han älskar hela mitt register, och jag älskar hans.
Det är enormt svindlande att hänge sig för kärleken på just det sättet. Men jag har inget val. Jag är ju kär. 

john västkusten tjörn härön by emmas vintage

Vill du vara med i Emily Dahls julkalender via din blogg eller Instagram? Hoppas, för jag vill gärna höra dina storys. Kika hur du går tillväga här:

Inför årets bloggjulkalender! Pepp och hurra!!!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Alicia

    Finaste Emma! Jag undrar om du alltid varit så sund i dina kärleksrelationer eller om du också varit ung och inte tagit dig själv och ditt värde på allvar. Kan inte du skriva en text om eventuella pojkvänner innan John, hur man lär sig vilka fällor man inte ska gå i, även om det verkar bra i början. Och sen ville jag bara säga att du är en av de som fått mig växa, bli ok i att vara jag och älska livet med ALLT vad det innebär, och för det vill jag tacka dig. Utan din blogg hade det tagit många fler år att hitta vem jag är. Tack Emma. All lycka till dig och din fina, fina familj.

Lämna ett svar